Interieurbeplanting voor thuis en op kantoor 078 - 6540350
Bel direct
078 - 6540350

   

Blog

Direct contact opnemen
 
{%itemNaam%}

Welke planten zijn geschikt voor een wand met planten?

03-05-2021 | Een verticale tuin is een van de grootste trends in de woningbranche. Maar wat maakt uw verticale tuin tot een succes?
 
{%itemNaam%}

De voordelen van plantenwanden

04-03-2021 | Benieuwd naar welke voordelen een groene wand jou kan bieden in verschillende situaties? Een groene wand is namelijk veel meer dan een wand met planten. Het heeft namelijk meerde positieve werkingen om de gesteldheid van mensen!
 
{%itemNaam%}

De positieve effecten van interieurbeplanting in de zorg

18-02-2021 | Interieurbeplanting wordt in de zorg minder vaak toegepast dan andere sectoren. Toch gaan steeds meer zorginstellingen de voordelen inzien van beplanting. Lees hier meer over de positieve effecten van interieurbeplanting in de zorg!
 
{%itemNaam%}

Groene plantenwand, de oplossing voor een groener interieur in geval van ruimtegebrek

14-12-2020 | Heb je beperkte (woon)ruimte en wil je toch graag een gezonder binnenklimaat creëren door middel van interieurbeplanting? Dan is een verticale plantenwand de oplossing voor jou! Een verticale plantenwand is de ideale oplossing om bij ruimtegebrek toch groen in huis te halen. Zo ervaart u de voordelen van een groene plantenwand ook in een woning waar de ruimte beperkt is.
 
{%itemNaam%}

De beste luchtzuiverende interieurbeplanting

17-11-2020 | Een gezonde levensstijl is tegenwoordig voor veel mensen erg belangrijk. Voldoende bewegen, gezond eten en voldoende slapen. Naast voeding is er een ander essentieel onderdeel waar iedereen ook dagelijks mee te maken heeft maar misschien minder vaak bij wordt stilgestaan, namelijk zuurstof. Ontdek in deze blog hoe interieurbeplanting de kwaliteit van de lucht kan verbeteren.
 
{%itemNaam%}

Langer genieten van uw kantoorbeplanting?

11-06-2020 | Interieurbeplanting is een echte sfeermaker op uw kantoor. Daarnaast heeft beplanting op uw kantoor ook verschillende voordelen als het gaat om uw gezondheid. Als u interieurbeplanting op uw kantoor heeft wil u hier natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben. Lees in deze blog hoe de levensduur van kantoorbeplanting verlengd kan worden.
 
{%itemNaam%}

De voordelen van beplanting in uw woning

03-03-2020 | Dat beplanting goed is voor uw gezondheid is inmiddels wel bekend, maar wat zijn precies de voordelen van interieurbeplanting in uw woning? Lees hier wat de belangrijkste voordelen zijn van beplanting in uw woning.
 
{%itemNaam%}

5 redenen waarom beplanting op kantoor onmisbaar is

27-01-2020 | Een gezonde werkplek bieden heeft inmiddels veel prioriteit gekregen. Met beplanting op kantoor zorgt u binnen een handomdraai voor een gezondere werkplek. Lees hier de 5 redenen waarom beplanting op kantoor onmisbaar is!
Feiten & Cijfers
30 jaar ervaring met interieurbeplanting

1342

tevreden klanten

15.762

geplaatste planten
 
Interieurbeplanting voor thuis of op kantoor