Interieurbeplanting voor thuis en op kantoor 078 - 6540350
Bel direct
078 - 6540350

   

De voordelen van beplanting in uw woning

03-03-2020

Dat planten goed zijn voor uw gezondheid is inmiddels al bekend, maar wat zijn precies de positieve effecten van planten?En hoe kan u hier thuis van profiteren? We hebben een aantal belangrijke positieve effecten van woning beplanting voor u op een rijtje gezet. 

Beplanting van uw woning verbeterd de luchtkwaliteit

Beplanting zorgt voor schone lucht in uw woning. Er zijn een aantal planten waarvan is bewezen dat deze een positief effect hebben op de luchtkwaliteit. De planten nemen namelijk schadelijke stoffen op via de bladeren. De schadelijke stoffen worden vervolgens in de plant opgeslagen en afgebroken. 

Interieurbeplanting in uw woning heeft een rustgevende werking

Een drukke dag op kantoor? Hectiek om de deadline te halen? Dan is het extra fijn om thuis te komen in rustgevende omgeving. Interieurbeplanting van uw woning kunnen ook helpen met het ontdoen van stress. De geuren van bepaalde planten of de groene kleur hiervan werken rustgevend waardoor uw meer tot rust kan komen. 

Beplanting voor een betere gemoedstoestand

Planten zorgen voor een schonere lucht en een betere gemoedstoestand. Daarnaast komt een groene omgeving de concentratie en uw productiviteit ten goede. Interieurbeplanting in uw woning zorgt dus ook voor een productieve werkdag indien u vanuit huis werkt. 

Welke beplanting past het best in uw woning?

Er zijn verschillende planten die de luchtkwaliteit in uw woning kunnen verbeteren. Elk van deze planten is in staat de lucht te filteren maar er zijn wel onderlinge verschillen als het gaat om de filtereigenschappen van de plant en het onderhoud. Wij helpen u graag met de interieurbeplanting van uw woning om zo een fijne en rustgevende omgeving te creëren. 

Ontvang gratis beplantingsadvies

Overtuigd van de voordelen van kantoorbeplanting? Wij helpen u graag met de groene inrichting van uw kantoor. Ontvang een gratis beplantingsadvies op maat. Heeft u toch nog vragen of kunnen wij u ergens anders meehelpen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Direct contact opnemen
{%itemNaam%}
Feiten & Cijfers
30 jaar ervaring met interieurbeplanting

1342

tevreden klanten

15.762

geplaatste planten
 
Interieurbeplanting voor thuis of op kantoor