Interieurbeplanting voor thuis en op kantoor 078 - 6540350
Bel direct
078 - 6540350

   

Langer genieten van uw kantoorbeplanting?

11-06-2020

Interieurbeplanting is een echte sfeermaker op uw kantoor. Daarnaast heeft beplanting op uw kantoor ook verschillende voordelen als het gaat om uw gezondheid en dat van uw medewerkers. Als u interieurbeplanting op uw kantoor heeft wil u hier natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben. Plaatsing, voeding en schone planten zijn hierbij essentieel. 

Wat is de beste plek voor kantoorbeplanting?

Het begint allemaal met de plaatsing van de interieurbeplanting op uw kantoor. Afhankelijk van de beplanting is het van belang om te kijken naar de mate van zonlicht en in hoeverre de beplanting zonlicht nodig heeft. Teveel of te weinig zonlicht komt de interieurbeplanting op kantoor niet ten goede. Naast de mate van zonlicht is het bij interieurbeplanting op kantoor belangrijk dat de planten niet in een hoekje gestopt worden als de planten nog in de groei zijn. Zo heeft de kantoor beplanting voldoende ruimte om verder te groeien.

Verleng de levensduur met een watergeefsysteem

Elke plant heeft behoefte aan water. De juiste hoeveelheid water verschilt per plant. De hoeveelheid water heeft grote invloed op de levensduur van de kantoorbeplanting. Er zijn verschillende watergeefsystemen waardoor de planten de juiste hoeveelheid water krijgen. Naast water kan voeding natuurlijk niet ontbreken. Om de zoveel tijd heeft de beplanting op kantoor een vitamine boost nodig.

Houd de planten schoon voor extra zuurstof

Om de beplanting op kantoor gezond te houden moeten de planten schoon blijven. De bladeren van de kantoorbeplanting nemen namelijk zonlicht op. Het zonlicht wordt vervolgens omgezet in glucose en zuurstof. Een laag stof op de bladeren verminderd de opname van zonlicht en de hoeveelheid voedingsstoffen die de kantoorbeplanting opneemt.

Zorgeloos genieten van kantoorbeplanting?

Wilt u zorgeloos genieten van de interieurbeplanting op kantoor? Bij Plant Invest bieden we onderhoud waarmee we u volledig kunnen ontzorgen op het gebied van kantoorbeplanting. Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Direct contact opnemen
{%itemNaam%}
Feiten & Cijfers
30 jaar ervaring met interieurbeplanting

1342

tevreden klanten

15.762

geplaatste planten
 
Interieurbeplanting voor thuis of op kantoor