Interieurbeplanting voor thuis en op kantoor 078 - 6540350
Bel direct
078 - 6540350

   

De beste luchtzuiverende interieurbeplanting

17-11-2020

Meubels, elektrische apparaten en geurkaarsen stoten allemaal schadelijke stoffen uit waardoor de luchtkwaliteit achteruit gaat. Ongemerkt ademen we hierdoor dagelijks vervuilde lucht in. De vervuilde lucht kan op termijn zelfs leiden tot vervelende gezondheidsklachten zoals: hoofdpijn, luchtwegproblemen en duizeligheid. Gelukkig heeft de natuur hiervoor een oplossing in de vorm van luchtzuiverende planten.

Hoe zuivert interieurbeplanting de lucht?

Luchtzuiverende planten nemen via de bladeren en de stam de lucht op en neutraliseren eventuele schadelijke stoffen. Daarnaast hebben de planten de eigenschappen om de luchtvochtigheid te verbeteren en CO2 om te zetten in zuurstof. Kortom, met de juiste interieurbeplanting wordt een gezonder binnenklimaat gecreëerd in de woning of op kantoor.

Welke planten zuiveren het beste de luchtkwaliteit?

Er zijn verschillende vormen van interieurbeplanting die de luchtkwaliteit verbeteren. Wij hebben een top 3 samengesteld van de meest luchtzuiverende interieurbeplanting voor in de woning of op kantoor.

1. Lepelplant

De lepelplant is een echte allrounder op het gebied van luchtzuivering. De plant neemt alle schadelijke stoffen op en voorziet daarnaast het interieur van wat extra sfeer.

2. Krulvaren

De krulvaren heeft de goede eigenschap om de luchtvochtigheid te verbeteren. Deze plant heeft weinig zorg nodig maar vind het wel fijn om veel water te krijgen.

3. Klimop

De klimop is ook een goede aanwinst om de luchtkwaliteit te verbeteren. Let er alleen wel op dat je de plant in een pot plaatst want de klimop kan erg snel groeien.

De mogelijkheden van luchtzuiverende interieurbeplanting

Naast de bovenstaande planten zijn er meer mogelijkheden op het gebied van interieurbeplanting voor uw woning of kantoor om een gezonder leefklimaat te creëren. Afhankelijk van de situatie denken wij graag met u mee om de juiste oplossing te vinden voor de interieurbeplanting in uw woning of op kantoor.

Verzorging van de interieurbeplanting

Om zo lang mogelijk van de interieurbeplanting in uw woning of op kantoor te genieten is het van belang dat de planten goed worden verzorgd. Plaatsing, voeding en schone planten zijn hierbij van groot belang. Elke vorm van interieurbeplanting heeft een eigen voorkeur voor plaatsing en hoeveelheid voeding.

Interieurbeplanting woning

Zorgeloos genieten van interieurbeplanting op kantoor?

Wilt u zorgeloos genieten van de interieurbeplanting op kantoor? Bij Plant Invest bieden we onderhoud waarmee we u volledig kunnen ontzorgen op het gebied van interieurbeplanting op kantoor. Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Direct contact opnemen
{%itemNaam%}
Feiten & Cijfers
30 jaar ervaring met interieurbeplanting

1342

tevreden klanten

15.762

geplaatste planten
 
Interieurbeplanting voor thuis of op kantoor