Interieurbeplanting voor thuis en op kantoor 078 - 6540350
Bel direct
078 - 6540350

   

Groene plantenwand, de oplossing voor een groener interieur in geval van ruimtegebrek

14-12-2020

Heb je beperkte (woon)ruimte en wil je toch graag een gezonder binnenklimaat creëren door middel van interieurbeplanting? Dan is een verticale plantenwand de oplossing voor jou! Een verticale plantenwand is de ideale oplossing om bij ruimtegebrek toch groen in huis te halen. Zo ervaart u de voordelen van een groene plantenwand ook in een woning waar de ruimte beperkt is.

Verticale plantenwand bij beperkte (woon)ruimte

Een verticale plantenwand is de ideale oplossing als het gaat om interieurbeplanting in een woning met beperkte ruimte. Door de beplanting verticaal toe te passen kunt u grote hoeveelheden planten kwijt zonder het verlies van vloeroppervlakte.

Een verticale plantenwand als aanvulling op het interieur

Daarnaast is een verticale plantenwand een echte eye catcher in uw woning. De groene plantenwand is een lust voor het oog en u profiteert direct van de positieve effecten die beplanting heeft het binnenklimaat. Zo is een verticale plantenwand goed voor de luchtkwaliteit en heeft het een geluiddempende werking.

Onderhoud van de verticale plantenwand

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van de verticale plantenwand is het van belang dat deze goed wordt onderhouden. Zo wordt de levensduur van de groene plantenplant vergroot door te letten op de hoeveelheid water en voeding die de planten krijgen. Daarnaast is het ook erg belangrijk dat de planten goed schoon gehouden worden. Door deze regelmatig af te stoffen kunnen de planten beter zuurstof opnemen en zullen ze langer mooi blijven.

Verticale plantenwand

Interesse is de de groene plantenwand?

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van verticale plantenwanden? Bij Plant Invest hebben we al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van interieurbeplanting en hebben verschillende projecten gerealiseerd als het gaat om verticale plantenwanden. Heeft u vragen over de mogelijkheden van groene plantenwanden of bent u op zoek naar advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Direct contact opnemen
{%itemNaam%}
Feiten & Cijfers
30 jaar ervaring met interieurbeplanting

1342

tevreden klanten

15.762

geplaatste planten
 
Interieurbeplanting voor thuis of op kantoor