Interieurbeplanting voor thuis en op kantoor 078 - 6540350
Bel direct
078 - 6540350

   

Functionele inzet planten

|

Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers en proberen een creatieve inslag te geven aan een opdracht. Naast dat we planten inzetten als aankleding van een kantoor of woning. Dient het regelmatig ook een bijzonder praktische functie.

Beplanting Suikerunie - Verraderlijk opstapje 

Eén van de voorbeelden hiervan is de Suikerunie in Dinteloord waar wij aan de slag gingen. In het kantoorpand lag midden in een gang een opstapje (of afstapje, het is maar hoe je het bekijkt). Toen wij te horen kregen dat hier regelmatig struikelpartijen plaatsvonden besloten wij aan de slag te gaan.

Verradelijk opstapje bij Suikerunie

Multifunctioneel

Door het plaatsen van decoratie beplanting viel het afstapje op en ontviel hij niet langer aan het zicht. Het resultaat? Niemand die er nog over struikelde. Daarbij hebben we het zo ingericht dat we kunnen inspelen op de seizoenen. Waar voorheen het opstapje een doorn in het oog was, vervult het nu een functie in het gebouw.

Lage doorgang

Onlangs bij een ander project hebben ook weer een tal blessures voorkomen. Bij het kantoor vond je na de lift een trap waaronder door gelopen kon worden. Je moest hierbij wel even goed opletten dat je een beetje bukte want anders kon je je hoofd flink stoten.

Iets wat dus regelmatig medewerkers en bezoekers overkwam. Je kan natuurlijk de doorgang afsluiten met een lint, maar dat is geen sierlijke oplossing. Onze oplossing? Drie grote plantenbakken waardoor de ruimte verfraaid wordt en de doorgang is afgesloten. Ook hier dus geen gewonde meer dankzij onze beplanting.

Heeft u een pijnpunt in uw kantoor waar collega’s zich regelmatig stoten? Wij denken graag met uw mee! Neem contact met ons op voor advies.

 
Interieurbeplanting voor thuis of op kantoor