Interieurbeplanting voor thuis en op kantoor 078 - 6540350
Bel direct
078 - 6540350

   

Veranderingen

|

Het klimaat verandert snel, iets waar wij regelmatig de gevolgen van ondervinden tijdens onze werkzaamheden. Sommige veranderingen zijn zo extreem dat zelfs wij ze niet kunnen verklaren. Het veranderende klimaat dwingt ons regelmatig onze werkwijze te doen veranderen. Iedereen weet dat het klimaat aan veranderingen onderhevig is. Maar wat verandert er precies?

Hogere temperaturen en meer zonuren

Wij merken vooral hogere temperaturen en meer zonuren. Dit zijn factoren die beplanting serieus beïnvloeden. Hierdoor heeft een gemiddelde plant bijvoorbeeld meer water nodig dan voorheen.

Droge lucht 

En het is niet alleen het globale klimaat dat verandert. Ook het klimaat in de kantoren zijn onderhevig aan veranderingen. Zo zijn veel kantoren erg droog. Waar in het ontwerp naast de airco nog een bevochtiger werd meegenomen blijkt halverwege de bouw dat er bespaart moet worden. Vaak wordt hierbij de luchtbevochtiger geschrapt. Want hoeveel profijt geeft dat nou eigenlijk?

Plant invest denkt met u mee!

Dit heeft een behoorlijke impact blijkt uit onze professie. Op deze manier creëert u en droge lucht in het kantoor, waar de planten maar moeilijk mee om kunnen gaan. Dit zijn belangrijke factoren die wij in overweging nemen bij onze aanpak.

Onze werkwijze stopt dus niet bij het plaatsen van planten. Maar we denken altijd mee met u. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen. Neem dan contact met ons op.

 
Interieurbeplanting voor thuis of op kantoor