Interieurbeplanting voor thuis en op kantoor 078 - 6540350
Bel direct
078 - 6540350

   

Plant Invest: de groene sfeermakers

Met onze jarenlange  jaar ervaring zijn wij de specialist in interieurbeplanting. Voor een inrichtingsplan, het inrichten en het onderhoud bent u bij Plant Invest aan het goede adres. 

Bedrijfsbeplanting als specialiteit

In de jaren hebben wij een zeer gestage toename in de vraag naar bedrijfsbeplanting waargenomen. Van bedrijfsbeplanting hebben we dan ook onze specialiteit gemaakt. Inmiddels ervaren vele bedrijven, van multinationals tot de tandarts op de hoek, de voordelen van bedrijfsbeplanting:

-        Beplanting op kantoor verbeterd de luchtvochtigheid
-        Heeft positief effect op de akoestiek
-        Planten op het kantoor filteren de lucht van schadelijke stoffen

Naast de voordelen die het biedt op de ergonomie op het kantoor, heeft het ook een zeer positief effect op de uitstraling en daarmee de mindset van uw medewerkers. Uiteindelijk zorgen deze voordelen bij elkaar voor een verbetering in de productiviteit, gerealiseerd door gemotiveerde medewerkers.

Zeer tevreden referenties onder particulieren voor Plants at Home

Naast kantoorbeplanting bedienen we natuurlijk ook de particulieren. Door middel van beplanting in woningen en op terrassen hebben wij al veel tevreden particuliere klanten.

De particuliere klanten van Plants at Home  ervaren minder stress, een plezierige omgeving en een verbetering in de luchtkwaliteit. Wilt u ook gebruik maken van de kennis en kunnen van Plants at Home ? Neem dan contact op.

No nonsens mentaliteit

Wij werken met een no nonsens mentaliteit. Wij adviseren gewoon een degelijk representatief product dat vele jaren meegaat door het uitvoeren van goed onderhoud. Een voorbeeld is een klant die 23 jaar geleden een bureauplantje kocht en dit nu als zes meter lange boom in het atrium van zijn bedrijf heeft staan.

Verder gebruiken we onze expertise om de klanten te overtuigen wat wel en niet kan met de interieurbeplanting. De interieurbeplanting moet esthetisch verantwoord geplaatst worden om zo het bedrijfspand beter tot zijn recht te laten komen. Hierbij spelen steeds vaker plantmeubelen een belangrijke rol. Hiermee kun je een bepaalde sfeer creëren door het gebruik van verschillende materialen en kleuren die bij het pand passen.

Een project doen we goed!

We richten ons op kwaliteit en niet op kwantiteit. Als we projecten aanpakken, dan doen we het goed. Dit betekent ook dat je weleens nee moet verkopen. Voor ons is afspraak is afspraak een belangrijke stelregel.

Belangrijk is ook dat we korte lijnen houden en dat onze klanten vaste medewerkers hebben als contactpersoon. Het persoonlijk contact is in ons vak namelijk erg belangrijk.

Wat doet Plant Invest aan duurzaamheid?

Bijna alle materialen die we gebruiken kunnen worden gerecycled of hergebruikt. De kunststoffen worden vermalen en als grondstoffen gebruikt om nieuwe plantenbakken te maken. De korrels uit de plantenbakken worden hergebruikt als drainagelagen op bijvoorbeeld daktuinen en het groen wordt ingezameld om groene energie op te wekken. Wij werken al vanaf 1988 duurzaam op deze manier.

Hoe is Plant Invest ontstaan en wie zijn de mensen er achter?

Na een goed afgeronde opleiding van de toenmalige tuinbouwschool voor meisjes Huis te Lande in Rijswijk heb ik, Helga Wagenaar,  in diverse disciplines van het groenvak gewerkt zoals op een tuincentrum, in een bloemenzaak, groothandel voor de groenaannemerij en utiliteitsbouw, en kort een eigen hoveniersbedrijf. Uiteindelijk ben ik in 1985 in loondienst bij Schollevaart interieurbeplanting gaan werken als service medewerker.

Enthousiaste team van zes medewerkers

In 1996 heb ik het bedrijf overgenomen. Door de groei van het bedrijf en de behoefte aan een showroom zijn we in 2003 verhuisd naar Dordrecht. Hier hebben we de ruimte om klanten te ontvangen. Inmiddels vormen we met zes medewerkers een enthousiast team.

Alle mensen die hier werken, hebben de passie om iets moois te creëren en de interieurbeplanting met groot enthousiasme te onderhouden. De mensen van Plant Invest hebben allen een groene opleiding en de nodige certificaten voor het uitvoeren van het vak van  interieurbeplanter.

Direct contact opnemen

 

 

 

Feiten & Cijfers
30 jaar ervaring met interieurbeplanting

1342

tevreden klanten

15.762

geplaatste planten
 
Interieurbeplanting voor thuis of op kantoor