Interieurbeplanting voor thuis en op kantoor 078 - 6540350
Bel direct
078 - 6540350

   

Interieurbeplanting - Rotterdam

Een project dat we net achter de rug hebben is de beplanting op de Erasmus universiteit. Het gebouw biedt ruimte aan 900 studieplekken, bevat een collegezaal voor 260 studenten en heeft verschillende onderwijsruimtes. Het gebouw moet de campus ondersteunen in de internationale allure van de campus, waar het prettig studeren en werken is.

Bijdrage voor een prettige werk- en studiesfeer

De beplanting mocht niet onder doen voor de internationale uitstraling van het gebouw. Naast dat het moest passen in het ontwerp van de architecten van Paul de Ruiter moest het ook zorgen voor een prettige werk- en studiesfeer waar effectief wordt omgegaan met de ruimtes.

Realisatie van studieplekken en zitplekken met beplanting

Om dit te realiseren, creëerden wij in de hal op de bovenste verdieping een grote bak met hoge beplanting erin. Rondom de beplanting hebben we ruimte gemaakt waar aan gewerkt kan worden, of juist op het gemak bij gepraat kan worden.

Op de verschillende etages hebben we bakken ontworpen met daarin hoge beplanting die het gebouw een unieke aankleding geven. Tussen de beplanting  zijn zitruimtes gecreëerd.

Dit alles is gerealiseerd met een innovatief watergeef systeem dat de duurzame uitstraling van het gebouw ondersteunt.

Vroeg uit de veren voor onderhoud

Het uiteindelijke resultaat is mooier dan we durfden te hopen. De grote beplanting met eromheen de werkplekken is zo geliefd dat het vanaf de vroege ochtend al vol zit. Voor het onderhoud moeten wij vroeg uit de veren!

Gratis beplantingsadvies

 

Feiten & Cijfers
30 jaar ervaring met interieurbeplanting

1342

tevreden klanten

15.762

geplaatste planten
 
Interieurbeplanting voor thuis of op kantoor