Interieurbeplanting voor thuis en op kantoor 078 - 6540350
Bel direct
078 - 6540350

   

Design plant meubels

Unieke vormen, schitterende materialen en alle kleuren en prints. U kunt het niet zo gek bedenken of wij kunnen het maken. Bij maatwerk plantmeubels kunt u denken aan unieke plantenbakken, zijden beplanting op maat of het gebruiken van pilaren voor het bouwen van een zijde boom. 

Maatwerk plantenbakken
Een plantenbak die perfect past bij de uitstraling van uw interieur. Helemaal afgestemd op uw wensen, van kleuren tot materiaalgebruik. Zo kunt u kiezen voor een matte afwerking, hoogglans, metallic en zelfs airbrush afwerking. U kunt ook kiezen voor een unieke afwerking in de vorm van schelpen,  leisteentjes of andere materialen. 

Altijd de focus op duurzaamheid
Wij proberen zoveel mogelijk duurzaam te produceren. Zo zijn alle kunststof materialen die wij gebruiken recyclebaar en vinden we het schitterend om  afgedankte materialen op een trendy manier te hergebruiken.

Ook kunnen we uw bestaande plantenbakken updaten zodat vervanging niet nodig is. Bijvoorbeeld door deze van een nieuwe kleur of afwerking te voorzien.

Hoe onwaarschijnlijk ook; groen is de oplossing
Dagelijks verbazen wij klanten met de mogelijkheden die groen biedt. Om die reden willen we u uitdagen. Heeft u een interieurprobleem en bent u opzoek naar een originele oplossing? Neem contact op en we denken met u mee.

Gratis beplantingsadvies

mindoro-round-bowl

Feiten & Cijfers
30 jaar ervaring met interieurbeplanting

1342

tevreden klanten

15.762

geplaatste planten
 
Interieurbeplanting voor thuis of op kantoor