Interieurbeplanting voor thuis en op kantoor 078 - 6540350
Bel direct
078 - 6540350

   

Groene Scheidingswand

Een groene scheidingswand met planten is een populaire oplossing als het gaat om interieurbeplanting. Een scheidingswand met planten beschikt namelijk over goede eigenschappen om zowel de sfeer als het binnenklimaat te verbeteren en zijn toepasbaar in uw woning of op uw werkplek. Naast een echte sfeermaker is een scheidingswand met planten ook geluiddempend, waardoor een plek ontstaan waarin u meer tot rust kan komen.

Onderhoudsvriendelijke groene scheidingswand
Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om de groene scheidingswand te realiseren in zijde. Dit is een prachtige en zeer onderhoudsvriendelijke toevoeging aan uw interieur. Ondanks dat de groene scheidingswand gemaakt is van zijde is deze niet van echt te onderscheiden en beschikt daarnaast ook nog over de geluiddempende eigenschappen van een echte groene scheidingswand.

Groene scheidingswand op maat
Elke groene scheidingswand is op maat gemaakt. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de scheidingswand met planten aansluit op uw wensen. De groene scheidingswand is uitermate geschikt als stijlelement of toe te passen als scheidingswand in een kantoor. De stijl, kleur en lichtinval in de ruimte zijn van belang bij de keuze voor de planten.

Bewatering van de groene scheidingswand
Als het gaat om de bewatering van de scheidingswand met planten adviseren wij een watergeefsysteem in de vorm van hydrocultuur. Door gebruik te maken van deze manier van bewatering bent u verzekert van een lange levensduur voor de groene scheidingswand.

Advies over de groene scheidingswand?
Mocht u vragen hebben over de groene scheidingswand of scheidingswand met planten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Gratis beplantingsadvies
Feiten & Cijfers
30 jaar ervaring met interieurbeplanting

1342

tevreden klanten

15.762

geplaatste planten
 
Interieurbeplanting voor thuis of op kantoor