Interieurbeplanting voor thuis en op kantoor 078 - 6540350
Bel direct
078 - 6540350

   

Verticale groene wanden

The next step  in interieurbeplanting. Verticale groene wanden zijn trendy, werken geluidsdempend en verbeteren het binnenklimaat.

Op maat gemaakte groene wanden
Wij maken alle verticale groene wanden op maat. Zo zijn de groene wanden ideaal als stijlelement of functioneel toe te passen als scheidingswand in een kantoor. Bij de beplantingskeuze houden we rekening met de kleuren, stijl en lichtinval in uw ruimte. 

Plantenwand
Voor de verticale levende groene wanden gebruiken wij hydrocultuur. Met een beproefde manier van bewatering die een lange levensduur garandeert. 

Moswand
Groene wanden van echt mos zijn een lust voor het oog. Wij gebruiken zeer onderhoudsvriendelijk gemummificeerd mos. Dit is echt mos waarbij het vocht is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Door deze vloeistof blijft het mos meer dan 10 jaar goed, zonder ook maar één keer water te geven.  Mospaneel en MosART

Silk Green Wall
Een mooie en geluidsdempende groene wand, maar dan van zijde, het is niet van echt te onderscheiden!  Super onderhoudsvriendelijk en een schitterende toevoeging voor uw interieur.

Advies van onze groenstylist
Advies op maat van onze groenvormgever? Neem direct contact op voor een afspraak.

Gratis beplantingsadvies

Foto's  verticale groene wanden

Feiten & Cijfers
30 jaar ervaring met interieurbeplanting

1342

tevreden klanten

15.762

geplaatste planten
 
Interieurbeplanting voor thuis of op kantoor