Interieurbeplanting voor thuis en op kantoor 078 - 6540350
Bel direct
078 - 6540350

   

Verticale groene wanden

Verticale groene wanden zijn de nieuwe trend op het gebied van interieurbeplanting. Verticale plantenwanden zijn sfeermakers, werken geluiddempend en verminderen het omgevingsgeluid. Verticale plantenwanden zijn ideaal om de sfeer en het binnenklimaat te verbeteren in uw woning of op uw werkplek. 

Op maat gemaakte verticale groene wanden
Wij maken alle verticale groene wanden op maat. Zo zijn de groene plantenwanden ideaal als stijlelement of functioneel toe te passen als scheidingswand in een kantoor. Bij de keuze voor de planten is het van belang rekening te houden met de stijl, kleuren en lichtinval in de ruimte.

Moswand
Eén van de mogelijkheden als het gaat om de plantkeuze voor de verticale groene wand is mos. Verticale groene wanden van mos zijn een lust voor het oog. Voor verticale plantenwanden gebruiken wij gemummificeerd mos. Dit is natuurlijk mos waarbij het vocht is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareer vloeistof. Door deze vloeistof blijft de verticale groene wand meer dan 10 jaar in een mooie staat, zonder ook maar één keer water te geven.

Silk Green Wall
Ook kan er gekozen worden voor een verticale groene wand van zijde. Dit is een heel onderhoudsvriendelijke en schitterende toevoeging voor uw interieur. De verticale groene wand is gemaakt van zijde maar is niet van echt te onderscheiden. Ook heeft de groene wand, net als de groene plantenwand, geluiddempende eigenschappen.

Bewatering van de verticale plantenwand
Om de groene plantenwand te voorzien van water gebruiken wij een watergeefsysteem. De bewatering vindt plaats door middel van hydrocultuur. Dit is een beproefde manier van bewatering die een lange levensduur garandeert voor de groene plantenwand.

Projecten op het gebied van interieurbeplanting
Bij Plant Invest hebben we ruim 30 jaar ervaring op het gebied van interieurbeplanting. In de afgelopen jaren hebben we verschillende projecten gerealiseerd op het gebied van verticale groene wanden. De verticale groene wanden zijn echte sfeermakers in het interieur. Daarnaast hebben de verticale wanden een aantal voordelen zoals het verhogen van de productiviteit en zijn geluidsdempend.

Advies nodig over de groene plantenwand?
Mocht u nog vragen hebben over de verticale groene wand of groene plantenwand? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Gratis beplantingsadvies

 

Feiten & Cijfers
30 jaar ervaring met interieurbeplanting

1342

tevreden klanten

15.762

geplaatste planten
 
Interieurbeplanting voor thuis of op kantoor