Interieurbeplanting voor thuis en op kantoor 078 - 6540350
Bel direct
078 - 6540350

   

Mospaneel en MosART

Mos is een prachtig natuurproduct en een echte blikvanger in elk interieur. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden waarop u mos kunt toepassen.

Het mos is 100% natuurlijk en voor een groot deel afkomstig uit Europa, waar het mos gekweekt wordt. Het mos wordt gemummificeerd, waarbij het vocht in het mos wordt vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareer vloeistof. Door middel van UV bescherming zal het verkleuren vertraagd worden, echter in der loop van tijd kan dit nooit geheel tegen gehouden worden!  Mos heeft een geluiddempende werking: mospanelen dragen hierdoor bij aan een goede akoestiek.

Mospanelen worden op maat gemaakt, ieder formaat is mogelijk, ook het logo van uw bedrijf kunnen we erin verwerken.

Het mos kan overal in uw interieur worden toegepast, ook op plekken waar geen daglicht komt. Mos is onderhoudsvrij. wel is het aan te bevelen om regelmatig met een plumeau het mos stofvrij te maken. Het mag niet met water in aanraking komen! Mos blijft een natuurproduct waarbij er altijd een stukje los kan raken.  Wij adviseren dan ook een onderhoudscontract waarbij het mos in conditie gehouden wordt.

Gratis beplantingsadvies

mosschilderij

Feiten & Cijfers
30 jaar ervaring met interieurbeplanting

1342

tevreden klanten

15.762

geplaatste planten
 
Interieurbeplanting voor thuis of op kantoor