Interieurbeplanting voor thuis en op kantoor 078 - 6540350
Bel direct
078 - 6540350

   

Mospaneel en MosART

Mospanelen en MosART: Natuurlijke en Duurzame Interieuroplossingen
Ontdek de eindeloze mogelijkheden van mos in uw interieur. Onze mospanelen en MosART-producten zijn gemaakt van 100% natuurlijk, Europees gekweekt mos dat gemummificeerd is voor langdurige schoonheid en duurzaamheid. Dankzij de UV-bescherming is het mos bestand tegen verkleuring, al is het belangrijk op te merken dat natuurlijke veroudering op den duur niet volledig te voorkomen is.

Akoestiek en Onderhoud
Naast het esthetische voordeel, bieden mospanelen ook akoestische voordelen door hun geluiddempende eigenschappen. Het onderhoud is minimaal; maandelijks afstoffen met een plumeau is voldoende. Watercontact moet worden vermeden. Omdat mos een natuurproduct is, kan het na verloop van tijd wat loslaten; daarom bieden we een onderhoudscontract aan om het mos in optimale staat te behouden.

Onze favoriet: De MosCirkel, Een Uniek Stukje Natuur
De moscirkel is een artistieke en unieke manier om mos in uw interieur te integreren. Het biedt een natuurlijk en rustgevend visueel element dat perfect past in diverse omgevingen, van kantoren tot woningen.

MosLogo's: Voor een Groene Bedrijfsidentiteit
Wilt u uw bedrijfslogo op een innovatieve manier presenteren? Overweeg dan een moslogo. Elk logo kan op maat worden gemaakt en ingewerkt in een mospaneel, waardoor uw bedrijf zich onderscheidt met een duurzaam en natuurlijk imago.

Alles is mogelijk met onze groene vingers
Voor maximale veelzijdigheid kunnen mospanelen worden aangepast aan elk formaat en op elke locatie in uw interieur worden geplaatst, zelfs op plekken zonder daglicht. Het mos is onderhoudsvrij, maar voor het beste resultaat raden wij een periodieke stofvrije behandeling aan. Heeft u creatieve ideeën voor een groene omgeving of wilt u gebruik maken van onze creativiteit? Wij staan voor u klaar!

Gratis beplantingsadvies

mosschilderij

Feiten & Cijfers
30 jaar ervaring met interieurbeplanting

1342

tevreden klanten

15.762

geplaatste planten
 
Interieurbeplanting voor thuis of op kantoor