Interieurbeplanting voor thuis en op kantoor 078 - 6540350
Bel direct
078 - 6540350

   

Levende schilderijen

Een sfeervol levend schilderij. Het is helemaal trendy om ingelijste beplanting aan de muur te hangen. Met de kleuren, planten en diepte in het schilderij brengt u echt buiten naar binnen. 

Zo groot of klein als u wilt
Wij gebruiken vele soorten lijsten in alle RAL-kleuren en van diverse materialen als RVS. Op basis van uw inrichting en gewenste stijl kunnen wij u adviseren welke lijst we kiezen. Ook kunt u zelf een lijst aandragen waarin wij het bewateringssysteem inbouwen.

Vele soorten beplanting mogelijk
De invulling van de beplanting voeren wij zelf uit. Samen met u overleggen we welke beplanting we gebruiken. Wilt u juist robuste grote bladeren of subtiele kleine beplanting? Alles is mogelijk met de levende schilderijen.

Onderhoudsvriendelijk bewateringssysteem
U hoeft de levende schilderijen maar één keer in de 6 weken water te geven. Ook begeleiden wij u in het snoeien zodat u na twee keer meekijken de levende schilderijen zelf in de hand kunt houden.

Onze favoriet: Het mosschilderij
Een mosschilderij is een kunstwerk waarbij gemummificeerd of bewerkt mos wordt gebruikt om een visueel aantrekkelijk tableau te creëren. Deze schilderijen worden vaak gebruikt als decoratieve elementen in binnenruimtes zoals woningen, kantoren en commerciële ruimtes. Het mos wordt meestal behandeld met een milieuvriendelijke en afbreekbare vloeistof, waardoor het jarenlang zijn kleur en vorm behoudt zonder dat het water of zonlicht nodig heeft. Het unieke aan een mosschilderij is dat het niet alleen een esthetisch element toevoegt aan een ruimte, maar ook functionele voordelen biedt, zoals luchtzuivering en geluidsabsorptie. Omdat ze geen onderhoud vereisen, zijn mosschilderijen een duurzame keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een groen, maar onderhoudsarm kunstwerk. Het is ook mogelijk om mosschilderijen te personaliseren met verschillende vormen, kleuren en patronen, wat ze tot een veelzijdige decoratie optie maakt.

Meer informatie over een levend schilderij?
Wij adviseren u graag over levende schilderijen. Neem direct contact op voor meer informatie.

Gratis beplantingsadvies

Foto's levende schilderijen

Feiten & Cijfers
30 jaar ervaring met interieurbeplanting

1342

tevreden klanten

15.762

geplaatste planten
 
Interieurbeplanting voor thuis of op kantoor