Interieurbeplanting voor thuis en op kantoor 078 - 6540350
Bel direct
078 - 6540350

   

Dakterras en balkon beplanting

Beplanting voor uw dakterras waardoor u tot rust komt

Met onze dakterras beplanting willen we een terras realiseren waar u tot rust kunt komen. Zorgvuldig kiezen we de beplanting voor uw dakterras, waarmee we de juiste sfeer creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze beplantingsadviseurs hebben veel ervaring en kunnen uw wensen perfect vertalen naar een prachtig resultaat.

Duurzame planten voor uw dakterras beplanting

Beplanting op een dakterras moet bestand zijn tegen het geweld van de natuur. Daarom kiezen we beplanting die bijna elk weertype kan doorstaan. De duurzaamheid van uw dakterras beplanting is dus optimaal. Hierdoor geniet u zo lang mogelijk van uw dakterras beplanting.

Dakterras beplanting laten aanleggen

Heeft u geen groene vingers of inspiratie te kort bij het ontwerpen van een mooi thema voor de beplanting van uw dakterras? Dan is het een goed idee om het ontwerpen en aanleggen van uw dakterras uit te besteden aan een bedrijf met ervaring. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van dakterras beplanting en helpen u graag om samen met u tot een prachtig ontwerp te komen.

Ook prachtige beplanting voor uw balkon

Naast dakterras beplanting zijn wij ook zeer bedreven in het beplanten van uw balkon. Wij kunnen de beschikbare ruimte optimaal invullen met prachtige beplanting. Zo wordt een rustgevende omgeving gecreëerd op uw balkon.

Kies de juiste beplanting voor uw dakterras of balkon

Voordat u begint met het vergroenen van het dakterras is het van belang om stil te staan bij een aantal zaken. Ligt uw dakterras of balkon op het noorden of het zuiden? Hoeveel zonuren heeft het dakterras? Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn bij het kiezen van de juiste beplanting van uw dakterras of balkon.

Tips voor uw dakterras beplanting

Wij begrijpen volledig dat u uw dakterras zo goed mogelijk wilt benutten. Een van de meest voorkomende problemen is ruimtegebrek. Dit kunt u gemakkelijk tegengaan door het toepassen vaan een verticale tuin. Bent u benieuwd naar hoe u uw dakterras tot een prachtig groene omgeving veranderd? Lees dan onze blog vol met tips. 

Gratis advies

Bij Plant Invest dan kunt u altijd gratis beplantingsadvies aanvragen. Dit zorgt ervoor dat u meer inzicht krijgt in de mogelijkheden van terras- en balkon beplanting. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Gratis beplantingsadvies
Feiten & Cijfers
30 jaar ervaring met interieurbeplanting

1342

tevreden klanten

15.762

geplaatste planten
 
Interieurbeplanting voor thuis of op kantoor