Interieurbeplanting voor thuis en op kantoor 078 - 6540350
Bel direct
078 - 6540350

   

Dakterras en balkon beplanting

Een terras om tot rust te komen
Met onze dakterras beplanting willen we een terras realiseren waar u tot rust kan komen. Zorgvuldig kiezen we de beplanting voor uw dakterras, waarmee we de juiste sfeer creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze beplantingsadviseurs hebben veel ervaring en kunnen uw wensen perfect vertalen naar een prachtig resultaat.

Duurzame planten
Beplanting op een dakterras moet bestand zijn tegen het geweld van de natuur. Daarom kiezen we beplanting die bijna elk weertype kan doorstaan. De duurzaamheid van uw dakterras beplanting is dus optimaal. Hierdoor geniet u zo lang mogelijk van uw dakterras beplanting.

Ook voor uw balkon
Naast dakterras beplanting zijn wij ook zeer bedreven in het beplanten van uw balkon. Wij kunnen de beschikbare ruimte optimaal invullen met prachtige beplanting. Zo wordt een rustgevende omgeving gecreëerd op uw balkon.

Kies de juiste beplanting voor uw dakterras of balkon
Voordat u begint met het vergroenen van het dakterras is het van belang om stil te staan bij een aantal zaken. Ligt u dakterras of balkon op het noorden of het zuiden? Hoeveel zonuren heeft het dakterras? Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn bij het kiezen van de juiste beplanting van uw dakterras of balkon.

Tips voor uw dakterras beplanting
Wij begrijpen volledig dat u uw dakterras zo goed mogelijk wilt benutten. Een van de meest voorkomende problemen is ruimtegebrek. Dit kunt u gemakkelijk tegengaan door het toepassen vaan een verticale tuin. Bent u benieuwd naar hoe u uw dakterras tot een prachtig groene omgeving veranderd? Lees dan onze blog vol met tips. 

Gratis advies
Bij Plant Invest dan kunt u altijd gratis beplantingsadvies aanvragen. Dit zorgt ervoor dat u meer inzicht krijgt in de mogelijkheden van terras- en balkon beplanting. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Gratis beplantingsadvies
Feiten & Cijfers
30 jaar ervaring met interieurbeplanting

1342

tevreden klanten

15.762

geplaatste planten
 
Interieurbeplanting voor thuis of op kantoor