Interieurbeplanting voor thuis en op kantoor 078 - 6540350
Bel direct
078 - 6540350

   

Terrasbeplanting

Terrasbeplanting is een specialisme van de aankleding met planten in potten in de buitenruimte. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Voor uw entree, binnentuin of dakterras hebben wij een uitgebreid assortiment planten en plantenbakken.

Duurzame planten
U begrijpt natuurlijk dat terrasbeplanting veel te verduren krijgt. Stevige windvlagen en regenbuien zijn weersomstandigheden waar uw terrasbeplanting tegen moet kunnen. Daarom kiezen we voor beplanting die bijna elk weertype kan doorstaan. Door deze duurzaamheid geniet u optimaal van uw terras beplanting. 

Optimale beplanting
Geniet van de beplanting op uw terras. Plant Invest zorgt voor een optimale beplanting, zodat u elk moment van de dag kunt genieten op uw terras. Wij zorgen voor de perfecte groene sfeer en u komt tot rust op uw terras. Daarbij houden wij ook rekening met het aantal zonuren op uw terras. Wilt u tips voor mooie groene beplanting van uw terras? Lees dan onze blog.

Inventarisatie en advies 
Wij inventariseren en adviseren ter plaatse welke plant-pot combinatie geschikt is en voldoet aan alle eisen. De bakken zijn voorzien van een tijdbesparend watergeefsysteem waardoor het watergeven tot een minimum beperkt wordt.

Neem contact met ons op
Heeft u toch nog vragen over de beplanting van uw terras? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Gratis beplantingsadvies

Foto's terrasbeplanting

Feiten & Cijfers
30 jaar ervaring met interieurbeplanting

1342

tevreden klanten

15.762

geplaatste planten
 
Interieurbeplanting voor thuis of op kantoor