Interieurbeplanting voor thuis en op kantoor 078 - 6540350
Bel direct
078 - 6540350

   

Woning beplanting

Beplanting van uw woning
Wilt u graag uw woning voorzien van sfeer? Onze interieurbeplanting voor uw woning is: doordacht, stijlvol en creatief. Onder de naam Plants at Home, speciaal voor de particulier, kan onze groenstylist uw woning in een groene oase veranderen. Met de perfecte beplanting creëert u de juiste groene sfeer.

Groener wonen met woning beplanting
Naast de trend dat we steeds groener willen leven, zijn we ons ook bewuster geworden van het groener wonen. Bijzondere, grote planten hebben in het hedendaagse interieur een opvallende positie gekregen. Als dit samengaat met een tijdbesparend watergeef systeem, dan heeft u meer tijd over om van andere dingen te genieten.

Het gemak van een watergeefsysteem
Hydrocultuur is een watergeefsysteem waarbij speciaal gekweekte binnenhuisplanten 1 keer per 2 á 4 weken water nodig hebben afhankelijk van de plant, standplaats en de afmeting van de pot. De planten voor in uw woning staan alleen in korrels en krijgen speciale voedingsstoffen via het water. Door de waterstandmeter is af te lezen wanneer de beplanting water nodig heeft. Gemakkelijker kan het haast niet. 

Een ander soort watergeefsysteem
Een ander watergeefsysteem zijn grondplanten op een substraat. Met een combinatie van een vochtigheidsmeter en een watermeter is te bepalen wanneer en hoeveel water de woning beplanting nodig heeft. De planten in de grond worden geplant in een substraat die kan bestaan uit bijvoorbeeld: vulcaponic, seramis, zeostraat of andere watervasthoudende materialen.

De juiste verzorging van uw woning beplanting
Wij begrijpen volledig dat u zo lang mogelijk wilt genieten van uw woning beplanting. Naast ons watergeefsysteem kunt u natuurlijk ook de tips opvolgen in onze blog. Heeft u totaal geen groene vingers? Bekijk dan een van onze diensten zoals onderhoud van woning beplanting of het snoeien van uw woning beplanting. 

Gratis advies afgestemd op uw wensen
Wij voorzien u van een gratis advies dat is afgestemd op uw wensen. Om gericht te kunnen adviseren over de woning beplanting komen wij bij u langs. Lees hier meer over in onze werkwijze: gratis beplantingsadvies. Ook bent u op afspraak welkom, om u te oriënteren op het gebied van de beplanting voor in uw woning en de bijbehorende plantmeubels. Bel even zodat u niet voor een gesloten deur komt te staan.

Neem contact met ons op
Heeft u toch nog vragen over interieurbeplanting voor woningen? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Gratis beplantingsadvies

 

Feiten & Cijfers
30 jaar ervaring met interieurbeplanting

1342

tevreden klanten

15.762

geplaatste planten
 
Interieurbeplanting voor thuis of op kantoor