Interieurbeplanting voor thuis en op kantoor 078 - 6540350
Bel direct
078 - 6540350

   

Interieurbeplanting in uw Woning?

Interieurbeplanting voor uw woning: Doordacht, Stijlvol en Creatief.
Onder de naam Plants at Home, speciaal voor de particulier, kan de groenstylist uw woning in een groene oase veranderen. Met grote kamerplanten creërt u de juiste groene sfeer.

Groener wonen
Naast de trend dat we steeds groener willen leven, zijn we ons ook bewuster geworden van het groener wonen. Een bijzondere, grote plant met bijbehorende plantmeubel heeft in het hedendaagse interieur een opvallende positie verworven. Als dit samengaat met een tijdsbesparend watergeef systeem, dan heeft u meer tijd over om van andere dingen te genieten.

Hydrocultuur: het gemak van een watergeefsysteem!
Hydrocultuur is een watergeefsysteem waarbij speciaal gekweekte planten 1 x per 2-4 weken water nodig hebben afhankelijk van de plant, standplaats en de afmeting van de pot. De planten staan alleen in korrels en krijgen speciale voedingsstoffen via het water. Door de waterstandmeter is af te lezen wanneer de plant water nodig heeft.

Een ander systeem zijn grondplanten op een substraat. Met een combinatie van een vochtigheidsmeter en een watermeter is te bepalen wanneer en hoeveel water de plant nodig heeft. De planten in de grond worden opgeplant in een substraat dat kan bestaan uit b.v. vulcaponic, seramis, zeostraat of andere watervasthoudende materialen.

Gratis advies
Om gericht te kunnen adviseren komen wij bij u langs. Lees hier meer over onze werkwijze: gratis beplantingsadvies.

Daarnaast bent u welkom, op afspraak, om zich te oriënteren wat er allemaal aan plantmeubels verkrijgbaar is. Bel even zodat u niet voor een gesloten deur komt!

Bent u op zoek naar interieurbeplanting voor thuis? Neem dan nu contact met ons op:

Gratis beplantingsadvies

Foto's woning beplanting

Feiten & Cijfers
30 jaar ervaring met interieurbeplanting

1342

tevreden klanten

15.762

geplaatste planten
 
Interieurbeplanting voor thuis of op kantoor