Interieurbeplanting voor thuis en op kantoor 078 - 6540350
Bel direct
078 - 6540350

   
{%itemNaam%}

Interieurbeplanting voor op de werkplek!

Planten op de werkplek verhogen de arbeidsproductiviteit. Investeer daarom in een groene en duurzame werkomgeving. Plant Invest is specialist in beplanting voor op het werk.

De inrichting van een werkplek is pas af met een groenitem. Zorgvuldig gekozen groen is een onderdeel van het geheel, waarin kleuren, licht en vormgeving een rol spelen. Het gaat om de totale beleving die gerealiseerd wordt door de groenvormgevers van Plant Invest.

Hydrocultuur: het gemak van een watergeefsysteem!

Hydrocultuur is een watergeefsysteem waarbij speciaal gekweekte planten 1 x per 2-5 weken water nodig hebben afhankelijk van de plant, standplaats en de afmeting van de pot. De planten staan alleen in korrels en krijgen speciale voedingsstoffen via het water. Door de watermeter is af te lezen wanneer de plant water nodig heeft.

Een ander systeem zijn grondplanten op een substraat. Met een combinatie van een vochtigheidsmeter en een watermeter is te bepalen wanneer en hoeveel water de plant nodig heeft. De planten in de grond worden opgeplant in een substraat dat kan bestaan uit bijvoorbeeld; vulcaponic, seramis, zeostraat of andere watervasthoudende materialen.

 

Direct contact opnemen
Feiten & Cijfers
30 jaar ervaring met interieurbeplanting

1342

tevreden klanten

15.762

geplaatste planten
Kantoorbeplanting »
{%itemNaam%}
Bedrijfsrestaurant beplanting »
{%itemNaam%}
Kantoortuin beplanting »
{%itemNaam%}
Entree beplanting »
{%itemNaam%}
(Dak) terrasbeplanting »
{%itemNaam%}
 
Interieurbeplanting voor thuis of op kantoor