Interieurbeplanting voor thuis en op kantoor 078 - 6540350
Bel direct
078 - 6540350

   

Kantoorbeplanting

Kantoorbeplanting verhoogt de arbeidsproductiviteit!

Wilt u in uw bedrijf sfeer creëren? En de productiviteit verhogen? Dan is kantoorbeplanting de oplossing voor u. Door middel van kantoorbeplanting zorgt u voor de juiste groene sfeer op de werkplek. Het gebruik van kantoorbeplanting heeft de volgende voordelen:

 • stimuleert creativiteit
 • verlaagt stress
 • verbetert akoestiek
 • verhoogt luchtvochtigheid
 • vermindert gezondheidsklachten

Met interieurbeplanting op kantoor wordt een rustgevende omgeving gecreëerd die de creativiteit en productiviteit verbeterd. Gelet op de bovenstaande voordelen mag op uw kantoor interieurbeplanting niet ontbreken.

Gratis beplantingsadvies voor uw kantoorbeplanting

Bij het plaatsen van de juiste kantoorbeplanting hebben verschillende factoren invloed. Wij begrijpen volledig dat u niet precies weet welke kantoorbeplanting het beste past bij uw kantoorruimte en omgevingsfactoren. Wij bieden u daarom gratis beplantingsadvies. Zo weet u precies welke planten het beste passen bij uw kantoor.

Zo lang mogelijk genieten van uw kantoorbeplanting?

Als het gaat om kantoorbeplanting wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben. Om de levensduur van de beplanting op kantoor te verlengen zijn plaatsing en voeding essentieel. Daarnaast is het ook van belang dat de beplanting op kantoor goed schoon wordt gehouden om de zuurstofproductie te verhogen.

Onderhoud van uw kantoorbeplanting

Heeft u zelf geen tijd om de bovenstaande essentiële onderdelen uit te voeren? Besteed het onderhoud van uw kantoorbeplanting dan uit. Wij voeren vervolgens de volgende werkzaamheden voor u uit:

 • Water en voeding geven
 • Draaien van de plantenbakken
 • Afspuiten en stofvrij houden
 • Snoeien en in vormhouden
 • Watermeters controleren
 • Water verversen

Projecten op het gebied van kantoorbeplanting

Bij Plant Invest hebben we ruim 30 jaar ervaring op het gebied van interieurbeplanting. Binnen deze periode hebben we verschillende kantoren voorzien van kantoorbeplanting. De mogelijkheden op het gebied van kantoorbeplanting zijn eindeloos. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en stemmen de kantoorbeplanting af op uw wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk een aantal gerealiseerde project:

Watergeefsystemen voor uw kantoorbeplanting

Planten hebben behoefte aan water, dit geldt ook voor de kantoorbeplanting. De hoeveelheid water die elke plant nodig heeft verschild per plant. Om de beplanting op kantoor te voorzien van de juiste hoeveelheid water zijn er verschillende watergeefsystemen beschikbaar. Naast de juiste hoeveelheid water is het ook van belang de beplanting op kantoor te voorzien van voeding. Om de levensduur van de beplanting op kantoor te verlengen hebben de planten een vitamine boost nodig.

Kantoorbeplanting specials 

Bent u op zoek naar beplanting voor uw werkplek die u helemaal geen water hoeft te geven? Een van onze beplanting specials zijn gemummificeerde planten. Deze gaan 20-25 jaar mee zonder water. Wilt u uw kantoor een unieke uitstraling geven? Bekijk dan onze verticale groene wandenlevende schilderijen of groene scheidingswanden.

Werkwijze beplanting van kantoor

Plant Invest komt altijd eerst bij u langs om de situatie op te nemen. In een persoonlijk gesprek waarin lichtintensiteit, kleur en ruimte centraal staan, werken wij een plan uit, waarin uw wensen verwerkt zijn. Voor het maken van een afspraak voor kantoor interieurbeplanting, kunt u contact met ons opnemen.

Gratis beplantingsadvies

 

Feiten & Cijfers
30 jaar ervaring met interieurbeplanting

1342

tevreden klanten

15.762

geplaatste planten
 
Interieurbeplanting voor thuis of op kantoor