Interieurbeplanting voor thuis en op kantoor 078 - 6540350
Bel direct
078 - 6540350

   

Kantoorbeplanting

Kantoorbeplanting verhoogt de arbeidsproductiviteit!
Wilt u in uw bedrijf sfeer creëren? En de productiviteit verhogen? Dan is kantoorbeplanting de oplossing voor u. Door middel van kantoorbeplanting zorgt u voor de juiste groene sfeer op de werkplek. Het gebruik van kantoorbeplanting heeft de volgende voordelen:

  • stimuleert creativiteit
  • verlaagt stress
  • verbetert akoestiek
  • verhoogt luchtvochtigheid
  • vermindert gezondheidsklachten

Met interieurbeplanting op kantoor wordt een rustgevende omgeving gecreëerd die de creativiteit en productiviteit verbeterd. Gelet op de bovenstaande voordelen mag op uw kantoor interieurbeplanting niet ontbreken.

Zo lang mogelijk genieten van de beplanting op kantoor?
Als het gaat om kantoorbeplanting wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben. Om de levensduur van de beplanting op kantoor te verlengen zijn plaatsing en voeding essentieel. Daarnaast is het ook van belang dat de beplanting op kantoor goed schoon wordt gehouden om de zuurstofproductie te verhogen.

Projecten op het gebied van kantoorbeplanting
Bij Plant Invest hebben we ruim 30 jaar ervaring op het gebied van interieurbeplanting. Binnen deze periode hebben we verschillende kantoren voorzien van kantoorbeplanting. De mogelijkheden op het gebied van kantoorbeplanting zijn eindeloos. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en stemmen de kantoorbeplanting af op uw wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk een aantal gerealiseerde project:

Voeding voor de beplanting op kantoor
Planten hebben behoefte aan water, dit geldt ook voor de kantoorbeplanting. De hoeveelheid water die elke plant nodig heeft verschilt per plant. Om de beplanting op kantoor te voorzien van de juiste hoeveelheid water zijn er verschillende watergeefsystemen beschikbaar. Naast de juiste hoeveelheid water is het ook van belang de beplanting op kantoor te voorzien van voeding. Om de levensduur van de beplanting op kantoor te verlengen hebben de planten een vitamine boost nodig.

Werkwijze beplanting van kantoor
Plant Invest komt altijd eerst bij u langs om de situatie op te nemen. In een persoonlijk gesprek waarin lichtintensiteit, kleur en ruimte centraal staan, werken wij een plan uit, waarin uw wensen verwerkt zijn. Voor het maken van een afspraak voor kantoor interieurbeplanting, kunt u contact met ons opnemen.

Gratis beplantingsadvies

 

Feiten & Cijfers
30 jaar ervaring met interieurbeplanting

1342

tevreden klanten

15.762

geplaatste planten
 
Interieurbeplanting voor thuis of op kantoor