Interieurbeplanting voor thuis en op kantoor 078 - 6540350
Bel direct
078 - 6540350

   

Kantoorplanten kopen? Dat doet u bij Plant Invest.

Feiten en Cijfers

> 30 Jaar ervaring
> 1.340 Tevreden klanten
> 15.750 Geplaatste planten

Gratis advies over aankoop kantoorplanten

Bij de koop van kantoorplanten komt een hoop kijken. U wilt een goede beslissing maken! Laat ons u gratis adviseren. Met meer dan 30 jaar ervaring in de kantoorbeplanting weten wij als geen ander u te helpen. Wij zijn opgericht in 1985, toen heette we nog Schollevaart, dat is ondertussen veranderd. Onze pioniersrol in de interieurbeplanting en onze focus voor innovatie niet. Neem contact met ons op en profiteer van onze ervaring!

Verschillende soorten kantoorplanten

U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten kantoorplanten. Het is belangrijk dat deze passen binnen het geheel; kleuren, licht en vormgeving spelen hierbij een rol. Wij bieden kantoorplanten aan die gebruik maken van hydrocultuur of van substraat. Bij hydrocultuur staan de planten in korrels en krijgen ze speciale voedingsstoffen via het water. Bij substraat worden de planten opgeplant in bijvoorbeeld; vulcaponic, seramis, zeostraat of andere watervasthoudende materialen.

Kantoorplanten verhogen de arbeidsproductiviteit

Met de aanschaf van kantoorplanten zorgt u voor een groene sfeer op de werkplek. Het gebruik van kantoorbeplanting heeft de volgende voordelen:

  • Stimuleert creativiteit
  • Verlaagt stress
  • Verbetert akoestiek
  • Verhoogt luchtvochtigheid
  • Vermindert gezondheidsklachten
Gratis beplantingsadvies
Feiten & Cijfers
30 jaar ervaring met interieurbeplanting

1342

tevreden klanten

15.762

geplaatste planten
 
Interieurbeplanting voor thuis of op kantoor