Interieurbeplanting voor thuis en op kantoor 078 - 6540350
Bel direct
078 - 6540350

   

Beplanting voor in kantoortuinen

Richt uw kantoortuin in met professionele beplanting

Bedrijven besteden tegenwoordig steeds meer aandacht aan de inrichting van werkplekken. Geen saaie rijen bureaus, maar een comfortabele kantoortuin. De ideale plek om met elkaar te brainstormen en te overleggen. Het kantoor is immers vandaag de dag meer een ontmoetingsplek dan de plek waar medewerkers de hele dag gefocust zijn op hun beeldscherm. Zeker als er binnen uw bedrijf hybride wordt gewerkt. Dan is het de kunst om uw medewerkers te motiveren om een deel van hun uren op kantoor te werken. Een mooie kantoortuin bevordert de bedrijfscultuur en stimuleert onderlinge samenwerking.

Planten zorgen voor een gezond werkklimaat

Planten zijn niet alleen ‘leuk’. Uit onderzoek blijkt dat werken in een kantoortuin om verschillende redenen gezonder is. De planten halen schadelijke stoffen uit de lucht, zoals CO2. Daarnaast zorgen ze voor een gezonde luchtvochtigheid. Te droge lucht kan klachten geven als hoofdpijn en droge en geïrriteerde ogen. Zeker als mensen uren per dag achter een beeldscherm werken. Daarnaast ervaren veel medewerkers het als een pluspunt als er planten in de werkruimte staan. Een kantoortuin draagt dan ook bij aan een betere werksfeer.

Wat kiest u als kantoortuin beplanting?

Bij Plant Invest kunt u kiezen uit verschillende opties voor de inrichting van de kantoortuin. U kunt kiezen voor zowel echte- als kunstplanten. Voor kunstplanten wordt gekozen als de omstandigheden in een ruimte te slecht zijn om een echte plant te laten groeien. Er zijn kantoorplanten die met zeer weinig tevreden zijn. Weinig licht hoeft dus niet altijd een belemmering te zijn. De voorkeur gaat dan ook meestal uit naar levende planten. De planten hebben maar weinig onderhoud nodig, en u kunt dit uiteraard uitbesteden. Eens in de zoveel weken komt er een plantenverzorger langs die de planten onderhoudt. Er worden dode bladeren verwijderd en de planten krijgen water en voeding. U hoeft hier dus zelf niet naar om te kijken.

Kantoorbeplanting voor thuis

Natuurlijk zijn de planten van Plant Invest niet uitsluitend voorbehouden aan kantoortuinen. Als u op zoek bent naar mooie planten voor in huis, kunt u eveneens een offerte aanvragen of een bestelling doen. Als u ruim behuisd bent passen mooie grote plantenbakken prima in uw woonkamer, hal of werkkamer. En uiteraard hebben deze dezelfde voordelen als op kantoor: een gezonde leef- of werkomgeving creëren.

Vraag een offerte aan voor uw kantoortuin

Bent u op zoek naar fraaie kantoortuin beplanting? Neem dan zeker contact op met Plant Invest voor gratis beplantingsadvies. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden. De kantoortuin kan geheel naar wens worden ingericht. Ook voor beplanting bij uw entree of balie kunt u uiteraard bij ons terecht. Het geeft uw kantoor de groene uitstraling waar veel bedrijven vandaag de dag naar streven. Klimaatbewustzijn staat bij veel ondernemingen hoog in het vaandel. Werken in een kantoortuin past daar natuurlijk perfect bij. Heeft u vragen over het assortiment of de dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Plant Invest is gevestigd in Dordrecht, telefoonnummer 078 – 6540350. Of stuur een bericht naar info@plantinvest.nl.

Gratis beplantingsadvies

Foto's kantoortuinbeplanting

Feiten & Cijfers
30 jaar ervaring met interieurbeplanting

1342

tevreden klanten

15.762

geplaatste planten
 
Interieurbeplanting voor thuis of op kantoor